Zielendokter Elly te Brake legt uit waarom we stukjes van onszelf verdringen en wat je eraan kunt doen. Dichter/muzikant/wildeman Robin Block herontdekt zijn Javaanse roots en creëert samen met David Gallas een schaduwritueel. De makers van ZIN! gaan in korte ervaringsverhalen op zoek naar hun eigen monsters. En jij? Durf jij een kijkje te nemen?

Tickets à €12,50 zijn verkrijgbaar via de Tolhuistuin.

ZIN!

ZIN! zoekt naar moderne zingeving. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid en praktische handvatten voor de grote vragen van vandaag. In 2020 draait ZIN! om Ruimte. Elke editie schept ruimte in een ander gebied van je leven.

 

Over Zinnig Noord

ZIN! is een programma van Zinnig Noord, samen met de Tolhuistuin. Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek om diepgang en inspiratie te vinden en om andere interessante mensen te ontmoeten. De kunst van het leven staat centraal in zingevingsavonden en diepzinnige diners, in leergangen, leesclubs en kinderprogramma’s. Lees verder op de website van Zinnig Noord.

Tolhuistuin

Tolhuisweg 3
Amsterdam
Nederland
Toon op Google Maps