In deze editie van ZIN! onderzoeken we het, samen met straatpastor Hanna Wapenaar en Zenleraar en -kunstenaar Mathilde de Vriese. Hoe zorg je voor voldoende geestelijke voeding? En hoe werkt spiritualiteit door in je leven; in werk, relaties en in keuzes maken? Theatraal muzikant Sofie de Klerk herontdekt op vrolijke wijze met ons de verloren gaande kunst van het samen zingen.

Vaste ingrediënten: openhartige sfeer en goed gesprek.

DATUM EN TIJD: 10 NOVEMBER, 20:00 UUR
LOCATIE: TUINZAAL V/D TOLHUISTUIN, IJPROMENADE 2KOSTEN 12,50. VRIENDEN VAN ZINNIG NOORD: GRATIS

Geïnteresseerd? Ga naar deze webpagina.

Over Zinnig Noord

Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek waar je zin en inspiratie vindt, waar je stil kunt staan in de storm van jouw leven en waar je nieuwe mensen en ideeën ontmoet. Samen zoeken we – te midden van alle gekte – naar wat waardevol en zinvol is, naar iets om in te geloven.
We zijn allemaal op zoek. We zitten vol vragen:

  • Wat geeft zin aan het leven, wat drijft en inspireert mij? Wat vind ik belangrijk?
  • Hoe ga ik op een goede manier om met geld, tijd, werk, vrienden, buren, …?
  • Is er iets tussen hemel en aarde, een groter geheel of god? Hoe ontwikkel ik mijn eigen spiritualiteit?

We maken moderne levensvragen bespreekbaar en delen onze eigen wijsheid. Daarbij putten we uit oude en nieuwe bronnen van zingeving: religie en filosofie, kunst en spiritualiteit – uit het oosten en westen. Altijd zoeken we de verbinding met ons eigen leven en onze eigen ervaringen. Dat doen we in allerlei events, workshops en cursussen.