De honderd geportretteerde interculturele pioniers houden zich op een unieke manier bezig met vrede, verbroedering, verzoening, interculturele en interreligieuze ontmoeting en dialoog. Ze zijn actief in de wetenschap, muziek, kunst, theater, ecologie en interculturele festivals.

Het zijn visionairs uit de zwart-wit discussies, strijders tegen racisme, antisemitisme, islamo- en LHBTI-fobie, pioniers van “zwarte programma’s” in de media en uit het vluchtelingenwerk. Sommigen bewegen zich op internationaal terrein.

Alle personen zijn afzonderlijk of in dubbelportretten geportretteerd, met op de rechter pagina een begeleidende tekst over hun maatschappelijke betekenis. Van patatbakker Abi tot koningin Máxima.

Klik verder voor meer informatie.

Het boek kost 48 Euro. Verzenden is gratis. Bestel door een email te sturen met uw naam en adres aan [email protected]. Nederlands. Druk: 1. ISBN: 9789402197013. Hardcover. 184 pagina’s.

U kunt gratis verder lezen

Klik deze melding weg via het kruisje. Maar goede artikelen schrijven kost geld. Steun daarom onze schrijvers en word al vanaf € 5 per maand Vriend/in van Nieuw Wij.

Ik lees eerst het artikel verder.
Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.