Template

Wie is Esther Neven?
Ik ben in 1963 in Den Haag geboren. Moeder van drie volwassen kinderen. Betrokken partner in een bewogen wereld.

Voor welke organisatie(s) werk je?
Ik ben onderzoeker diversiteit en inclusie bij www.neven.pro. Loopbaancoach, trainer tegen ongewenst gedrag en machtsmisbruik. Docent in het MBO/volwassenenonderwijs.

Met welk initiatief/project draag je bij om discriminatie te verminderen?
Trainer tegen ongewenst gedrag en machtsmisbruik. Ook: als zelfstandig loopbaancoach mensen helpen in hun verweer tegen machtsmisbruik in organisaties

Hoe bereik jij het brede publiek met jouw werk?
Via LinkedIn, Twitter. Lezingen houden.

Welke EN/EN identiteiten bezit jij?
EN/EN gebruik ik zelf altijd, het zijn de voorletter van mijn naam. Ik daag mijn studenten uit om hun identiteit meervoudig te benoemen. Zo ben ik: én onderzoeker op diversiteit en inclusie én daarin handelend in onderwijs en loopbaan coaching én beschaafde witte vrouw én kwaad worden en adresseren tegen machtsmisbruik in beschaafde organisaties
én moeder van volwassen kinderen én jong van geest om mee te doen.

Waarvoor kunnen mensen jou bellen of welke vraag heb jij aan mensen of organisaties?
Mensen kunnen mij bellen of mailen als zij als zij ondersteuning zoeken in hun verweer tegen machtsmisbruik in organisaties. www.neven.pro. Men kan mij ook bellen of mailen voor een lezing of een workshop.

Bekijk diverse filmpjes over de En/EN-campagne op het YouTube kanaal van Nieuw Wij Bron: youtube.com

Wil je ook een EN/EN-kaart ontvangen en deze delen op sociale media? Dat kan! Stuur een mail naar [email protected]. Mail een hoge resolutie foto van jezelf (meestal > 2 MB) en vermeld in de mail 5 identiteiten (persoon, beroep, hobby, maatschappelijke rol, etc). Dan krijgt u meestal binnen een dag uw persoonlijke En/En-kaart retour!

EN EN Header-presentatie – LOGO

Deel van Dossier

Nieuw Wij LAB!

In het project Nieuw Wij LAB staat de vraag centraal hoe we discriminatie  in de…