Template

Wie is Nora Harrachi?
Ik ben Nora en zet me in voor Diversiteit & Inclusie en kansengelijkheid. Het thema ‘outgrow the box’ staat bij mij centraal. Hoe de ander jou ziet heeft meer invloed dan we zouden willen. Je daarvan bewust zijn maakt dat je er uit kunt groeien, boven je eigen en andermans verwachtingen. Dit doe ik in het onderwijs, maar ook met mijn startup NIYA.

Voor welke organisatie(s) werk je?
Ik werk als docent bij het ROC Nijmegen en ben owner van NIYA, sportswear en streetwear voor de sportieve Islamitische vrouw.

Met welk initiatief/project draag je bij om discriminatie te verminderen?
Pioniersproject My Story: identiteitsvorming van studenten met het inzetten van rolmodellen
BPV – Gelijke kansen. Ik haak graag aan bij verschillende landelijke projecten.

Hoe bereik jij het brede publiek met jouw werk?
Ik zoek de seat at the table waar invloed uitgeoefend wordt. Ik werk mee aan landelijke initiatieven. Ik werk mee aan interviews, zoals voor de Anne Frank Stichting. Met mijn nominatie voor Leraar van het Jaar kan ik ook anderen helpen. Ik houd van Spoken Word, door simpel weg mijn stem te laten horen.

Welke EN/EN identiteiten bezit jij?
Marokkaans, Moslima, docent, sporter en startende ondernemer.

Waarvoor kunnen mensen jou bellen of welke vraag heb jij aan mensen of organisaties?
Ik werk graag mee met nieuwe initiatieven die bewustwording opgang brengen. Ik heb een spoken word over kansengelijkheid die aanspreekt. Ik kan het bekijken vanuit mijn eigen ervaring, maar ook vanuit de docentenrol. My Story over identiteitsvorming is interessant. Ik ben zelf een voorbeeldrol voor veel jongeren

Bekijk diverse filmpjes over de En/EN-campagne op het YouTube kanaal van Nieuw Wij Bron: youtube.com

Wil je ook een EN/EN-kaart ontvangen en deze delen op sociale media? Dat kan! Stuur een mail naar [email protected]. Mail een hoge resolutie foto van jezelf (meestal > 2 MB) en vermeld in de mail 5 identiteiten (persoon, beroep, hobby, maatschappelijke rol, etc). Dan krijgt u meestal binnen een dag uw persoonlijke En/En-kaart retour!

EN EN Header-presentatie – LOGO

Deel van Dossier

Nieuw Wij LAB!

In het project Nieuw Wij LAB staat de vraag centraal hoe we discriminatie  in de…