Template

1. Wie is Özlem Adsiz?

Ik ben 40 jaar en geboren en (vooral) getogen in Rotterdam, opgegroeid in twee verschillende culturen, binnenshuis de Turkse en buitenshuis de Nederlandse, wat regelmatig zorgde voor tegenstellingen. Basiswaarden als respect en zorgzaamheid komen overeen, maar de manier waarop daar invulling aan wordt gegeven kan totaal verschillen. Ik heb daar door mijn bi-culturele opvoeding mee leren omgaan en ik kan erop inspelen, dan is er niets aan de hand. Daar pluk ik nu beroepsmatig de vruchten van, als gediplomeerd herstelcoach, trainer en eigenaar van Tensiz. Door mijn achtergrond onderscheid ik mij van de meeste andere herstelcoaches, wat van pas komt bij onze cliënten met diverse culturele achtergronden.
Studies: – Toegepaste Psychologie, specialisatie Psychodiagnostiek – Human Resource Management, specialisatie Arbeid & Gezondheid

Voor welke organisatie(s) werk je?
Ik ben eigenaar Tensiz en Herstelcoach/ Re-integratiedeskundige/ Trainer

Met welk initiatief/project draag je bij om discriminatie te verminderen?
Wij verzorgen trainingen en bieden HR-ondersteuning om organisaties en instellingen te helpen bij het creëren van een divers en inclusief personeelsbestand. Samen met bedrijven bouwen we aan een personeelsbestand, dat werknemers bevat van verschillende nationaliteiten, geaardheid, geslacht, leeftijd, geloofsovertuiging, en (culturele) afkomst. De drang naar diversiteit binnen de bedrijfsvoering wordt voor een groot deel veroorzaakt door de veranderingen op de arbeidsmarkt en in het klantenbestand. Om aansluiting te behouden bij klanten is het van belang dat het personeelsbestand in balans is. Onze experts helpen graag bij het in balans brengen hiervan.

Hoe bereik jij het brede publiek met jouw werk?
Wij zijn in het bezit van culturele voelsprieten (ervaringsdeskundigen). Tevens onderscheiden wij ons van andere organisaties, omdat wij werken vanuit: samenwerking, betrokkenheid, objectiviteit, neutraliteit, kwaliteit en verbinding! Wij dragen met Tensiz bij aan een leefomgeving waarin iedereen zichzelf kan, mag en durft te zijn. Waar iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt. Ondanks de grote verschillen die er zijn tussen alle individuen en groepen binnen onze samenleving, geloven wij dat er voor iedereen plek is in de samenleving. Een samenleving waarin wederkerigheid, gelijkwaardigheid en respect centraal staan. Middels vertrouwen en respect stimuleren onze experts een goede onderlinge verstandhouding. Een belangrijke pijler waar de uiteindelijk op zal kunnen rusten.

Welke EN/EN identiteiten bezit jij?
Moeder, Herstelcoach, Ondernemer, Levensgenieter, Verbinder

Waarvoor kunnen mensen jou bellen of welke vraag heb jij aan mensen of organisaties?
www.tensiz.nl (under construction). Bij Tensiz hebben we meerdere specialismen onder één dak! Ons team bestaat uit Register arbeidsdeskundigen, MfN-registermediators, perspectiefcoaches, herstelcoaches, bedrijfsconsultants en trainers. Wij hebben allemaal een sterke affiniteit met diverse culturen. Wij zijn de spil in het web en zorgen ervoor dat alle partijen dichter bij elkaar komen. Onze menselijke, eerlijke en kritische houding naar alle betrokkenen, maakt dat wij effectief zijn in ons werk.

Bekijk diverse filmpjes over de En/EN-campagne op het YouTube kanaal van Nieuw Wij Bron: youtube.com

Wil je ook een EN/EN-kaart ontvangen en deze delen op sociale media? Dat kan! Stuur een mail naar [email protected]. Mail een hoge resolutie foto van jezelf (meestal > 2 MB) en vermeld in de mail 5 identiteiten (persoon, beroep, hobby, maatschappelijke rol, etc). Dan krijgt u meestal binnen een dag uw persoonlijke En/En-kaart retour!

EN EN Header-presentatie – LOGO

Deel van Dossier

Nieuw Wij LAB!

In het project Nieuw Wij LAB staat de vraag centraal hoe we discriminatie  in de…