Music Moves biedt een gratis 4-delige training door experts uit de eventsector. Dat gebeurt in september 2021 in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Deventer, Enschede en Nijmegen. Voor meer informatie kijk op de website van Music Moves.

Kimberlee Ramirez ontwikkelde zich tot een vaste waarde in het Amsterdamse nachtleven. Als DJ maakt ze naam en faam met haar groovey en sexy sets gevuld met ‘verhaal-vertellende’ variatie en haar energieke uitstraling. Na verscheidene gigs en producties is Kimberlee zich gaan richten op het creëren van haar eigen stijl: een cocktail van instinctief gedrag, een boost aan energie, hedendaagse Soul, Jazz, vocals, tribal, techno en Zuid-Amerikaanse percussie. Deze muzikale duizendpoot laat door haar muziek de harten van menig muziekliefhebber sneller kloppen.

Hoe is Music Moves op je weg gekomen?

“Music Moves is in 2019 op mijn pad gekomen via Soraya Mooijweer. Zij benaderde mijn management met de vraag of dit project wellicht wat voor mij zou zijn. Ik ben haar voor altijd dankbaar omdat ik dit voor geen goud had willen missen!”

Kimberlee Ramirez
Kimberlee Ramirez

Waarom spreekt Music Moves je aan?

“Music Moves gebruikt muziek als verbindende schakel en traint muziekliefhebbers tot sociaal ondernemer. Muziek is de rode draad in mijn leven, en ik roep altijd dat het mijn purpose is om mensen te inspireren en te motiveren. Music Moves biedt mij de mogelijkheid om op deze wijze iets terug te kunnen doen voor de maatschappij. Ik geloof niet in toeval. Dit moest zo zijn!”

Op welke manier zet je je nu in voor Music Moves en waarom?

“Ik ben momenteel de Music Manager van Music Moves. Ik help Music Moves bij het vormgeven van hun muzikale identiteit. Maar ik ben ook actief als DJ en spreker tijdens de vele events die Music Moves periodiek organiseert.”

Wat kan het anderen brengen als ze meedoen?

“Een ervaring voor het leven! Je krijgt de kans om gratis en voor niets een trainingsprogramma te volgen dat je klaar stoomt tot sociaal ondernemer. Na het trainingsprogramma ben je in staat om zelfstandig kwalitatief hoogwaardige events te organiseren. Schrijf je daarom nu in via www.music-moves.nl!”

Lees ook

guitar-869217_1920

Music Moves: young professionals die geloven in de kracht van muziek

Trainingen in september in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Deventer, Enschede en Nijmegen

clayton – horizon kopie

“Een paar uur werk voor jou is een lifelong memory voor de ander”

Clayton Fredrik zit in Raad van Advies van Music Moves

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.