In het nieuwe seizoen gaan Janneke & Jonatan een persoonlijke uitdaging aan, onder begeleiding van coach Anita Bakker.

Jonge vader Jonatan Bartling is gewend te doen wat hij wil en besluit nu veertig dagen zorgzamer te zijn, voor zijn gezin – maar ook voor zichzelf. Janneke Stegeman is licht chaotisch en ontdekt wat veertig dagen stevige structuur met haar leven doet.

Samen met hun gasten delen zij hun ontdekkingen over vasten, persoonlijke groei en de (on)maakbaarheid van het leven. De podcast vormt een mix tussen positieve psychologie, oude tradities en veldonderzoek in het echte leven.

De podcast is te beluisteren via iTunes, Spotify of de website van Zinnig Noord.

Janneke & Jonatan

Janneke Stegeman is theoloog en droeg in 2016 de titel Theoloog des Vaderlands. Als bijbelwetenschapper focust zij op bevrijding: hoe hebben thema’s als gender, seksualiteit en racisme met onszelf te maken en waar hebben wij bevrijding nodig?

Jonatan Bartling is oprichter van Zinnig Noord, een community rond zingeving in Amsterdam. Bij Zinnig Noord zoekt hij naar oude en nieuwe bronnen van zingeving, maar ook naar nieuwe vormen van gemeenschap.

In een eerdere podcast probeerden Janneke en Jonatan chocola te maken van het leven: Wat doet er écht toe – en wat niet? Wat werkt en wat niet?

U kunt gratis verder lezen

Klik deze melding weg via het kruisje. Maar goede artikelen schrijven kost geld. Steun daarom onze schrijvers en word al vanaf € 5 per maand Vriend/in van Nieuw Wij.

Ik lees eerst het artikel verder.
Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.