Peacemaker is een meeslepende politieke thriller. De serie speelt zich af in Turkije, Syrië en Spanje en geeft ons inzicht in de wereld van de vredesonderhandelaars, de internationale wapenhandel en hun diepgewortelde relaties met mensen met macht. De serie draait om een team Finse vredesonderhandelaars die werken in een internationaal conflictgebied, én tegelijk kwesties uit hun eigen verleden moeten oplossen.

Ann-Mari Koistinen is een Finse vredesonderhandelaar die recent haar ontslag heeft ingediend als crisisadviseur van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Toch wordt ze door de VN gevraagd om een vredesproces in Turkije te leiden. Naarmate de vredesgesprekken vorderen, moet ze in het reine komen met haar verleden, voor haar privéleven het hele vredesproces in gevaar brengt.

Bron: www.youtube.com

De cast van de serie bestaat uit internationale acteurs, waaronder Richard Sammel (The Strain), Irina Björklund (Border Town – Netflix), Mikko Nousiainen, Kardo Razzazi (Alex, Heder, Arne Dahl), Louise Peterhoff (Blue Eyes) en Abhin Galeya (Rome – HBO).

De serie is nu al online te bekijken op https://www.mylum.tv/nl/series/peacemaker en is vanaf 20 november op DVD verkrijgbaar.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.