Diwali past in het rijtje Kerst, Pasen, Suikerfeest en Chinees Nieuwjaar en wordt jaarlijks door miljoenen mensen gevierd. In De Diwali Show presenteren cabaretier Roué Verveer en NTR-presentator Narsingh Balwantsingh prachtige verhalen, weetjes over Diwali en mooie dans- en zangoptredens.

Het tv-programma is gebaseerd op de gelijknamige theatershow waarmee Balwantsingh en Verveer door het land trekken. De voorstelling is geschikt voor jong, oud, Hindoes, atheïsten, anders gelovigen, gezinnen, stelletjes, vrienden… iedereen!

Narsingh Balwantsingh en Roué Verveer zijn beiden van Surinaamse afkomst. Narsingh is van Hindoestaanse afkomst, Roué niet. Dat maakt niet uit, Narsingh legt Roué graag alles uit. In de eerste editie leerde Roué veel over de feestdag en cultuur (Hindoefilosofie). Ook in deze editie zal hij weer nieuwe dingen leren, maar vertelt hij ook zelf mooie verhalen.

Voor de NTR presenteert Narsingh al jaren het programma Iedereen Verlicht, waarin hij in zijn tuk tuk op zoek gaat naar ‘verlichte’ mensen. Roué laat in zijn shows zien hoe belangrijk is het als je om elkaar en met elkaar kunt lachen.

De Diwali Show is op 4 november te zien bij de NTR om 22.50 uur op NPO2.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.