Nieuw Wij en Nieuwe Netwerken

Waar ontstaan nieuwe netwerken? En waarom? Door deze in beeld te brengen ontstaan er nieuwe verhalen, nieuwe analyses en nieuwe oplossingen voor de vragen van vandaag en morgen. We diepen op onze website dit thema uit via tekst, audio en video. Daarbij laten we opiniemakers, onderzoekers en ervaringsdeskundigen uitgebreid aan het woord. Een paar voorbeelden:

Nieuw Wij en Nieuwe Netwerken Bron: youtu.be

Ons team van experts

Het team dat zich bij Nieuw Wij bezighoudt met nieuwe netwerken bestaat uit Roos Notermans (eindverantwoordelijk voor dit thema binnen Nieuw Wij) en Kauthar Bouchallikht. Kauthar is verslaggever Nieuwe Netwerken en publiceert regelmatig over het thema middels podcasts, interviews en verdiepende artikelen

Agnes van der Sluijs is verantwoordelijk voor het thema Zingeving. Enis Odaci is verantwoordelijk voor het thema Superdiversiteit binnen Nieuw Wij. De drie thema’s Superdiversiteit, Nieuwe Netwerken en Zingeving overlappen elkaar en vormen een belangrijke meerwaarde bij onze publicaties, diensten en projecten.

Neem contact op met Nieuw Wij

Nieuwe netwerken zijn de nieuwe realiteit. Wilt u met ons hierover van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Roos Notermans en vul het formulier hieronder in. Nieuw Wij heeft interessante diensten en expertise die voor media, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven van waarde zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze andere thema's

Onurbanner

Superdiversiteit

Een korte introductie van het nieuwe beleidsthema Superdiversiteit op Nieuw Wij.

StillZingeving

Zingeving

Een korte introductie van het nieuwe beleidsthema Zingeving op Nieuw Wij.