Nieuw Wij en Superdiversiteit

Door de superdiversiteit van mens, gemeenschap en omgeving te zien ontstaan er nieuwe verhalen, nieuwe analyses en nieuwe oplossingen voor de vragen van vandaag en morgen. We diepen op onze website dit thema uit via tekst, audio en video. Daarbij laten we opiniemakers, onderzoekers en ervaringsdeskundigen uitgebreid aan het woord.

Nieuw Wij en Superdiversiteit Bron: youtu.be

Ons team van experts

Het team dat zich bij Nieuw Wij bezighoudt met superdiversiteit bestaat uit Enis Odaci (eindverantwoordelijk voor dit thema binnen Nieuw Wij) en Zoë Papaikonomou. Zoë is verslaggever Superdiversiteit thema en publiceert regelmatig over het thema middels podcasts, interviews en verdiepende artikelen.

Agnes van der Sluijs is verantwoordelijk voor het thema Zingeving. Roos Notermans is verantwoordelijk voor het thema Nieuwe Netwerken binnen Nieuw Wij. De drie thema’s Superdiversiteit, Nieuwe Netwerken en Zingeving overlappen elkaar en vormen een belangrijke meerwaarde bij onze publicaties, diensten en projecten.

Neem contact op met Nieuw Wij

Superdiversiteit is de nieuwe realiteit. Wilt u met ons hierover van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Enis Odaci en vul het formulier hieronder in. Nieuw Wij heeft interessante diensten en expertise die voor media, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven van waarde zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze andere thema's

Roos Notermans nn

Nieuwe Netwerken

Een korte introductie van het nieuwe beleidsthema Nieuwe Netwerken op Nieuw Wij.

StillZingeving

Zingeving

Een korte introductie van het nieuwe beleidsthema Zingeving op Nieuw Wij.