Nieuw Wij en Zingeving

Wat betekent zingeving in de praktijk? Hoe raakt het ons werk, onze studie en wat zegt het over onszelf? Rondom deze vragen schrijven we nieuwe verhalen, nieuwe analyses en nieuwe oplossingen voor de vragen van vandaag en morgen. We diepen op onze website dit thema uit via tekst, audio en video. Daarbij laten we opiniemakers, onderzoekers en ervaringsdeskundigen uitgebreid aan het woord.

Nieuw Wij en Zingeving Bron: youtu.be

Ons team van experts

Het team dat zich bij Nieuw Wij bezighoudt met nieuwe netwerken bestaat uit Agnes van der Sluijs (eindverantwoordelijk voor dit thema binnen Nieuw Wij) en Theo Brand. Theo is verslaggever Zingeving en publiceert regelmatig over het thema middels podcasts, interviews en verdiepende artikelen

Enis Odaci is verantwoordelijk voor het thema Superdiversiteit binnen Nieuw Wij en Roos Notermans voor het thema Nieuwe Netwerken. De drie thema’s Superdiversiteit, Nieuwe Netwerken en Zingeving overlappen elkaar en vormen een belangrijke meerwaarde bij onze publicaties, diensten en projecten.

Neem contact op met Nieuw Wij

Mensen en organisaties die de op basis van een waardengedreven samenleving hun rol vervullen vormen de nieuwe realiteit. Wilt u met ons hierover van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Agnes van der Sluijs en vul het formulier hieronder in. Nieuw Wij heeft interessante diensten en expertise die voor media, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven van waarde zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze andere thema's

Onurbanner

Superdiversiteit

Een korte introductie van het nieuwe beleidsthema Superdiversiteit op Nieuw Wij.

Roos Notermans nn

Nieuwe Netwerken

Een korte introductie van het nieuwe beleidsthema Nieuwe Netwerken op Nieuw Wij.