werkplek-vergadering
Beeld door: Pixabay

Nieuw Wij trainers en sprekers helpen bedrijven de ruimte te bieden aan het diverse talent dat al in huis is. Veel bedrijven en organisaties hebben hun diversiteitsbeleid aan de voorkant best op orde, terwijl lijkt dat er via de achterdeur vaak mensen met een bi-culturele achtergrond, maar ook vrouwen, vertrekken. Vaak heeft dit te maken met de spanning tussen de bedrijfscultuur en eigen identiteit. Hoe hou je dat talent binnenshuis? Hoe zorg je ervoor dat zij zich daadwerkelijk onderdeel vanher bedrijf, de organisatie en het team voelen? Gelukkige werknemers, zijn betere, creatievere, en productievere werknemers.

Wij bieden workshops, trainingen en teamdagen waarin thema’s als diversiteit, intercultureel vakmanschap en kernwaarden vanuit worldview, idealen en levensovertuiging centraal staan. Daarbij gaan we niet voorbij aan lastige situaties en gesprekken die maken dat het schuurt, omdat waar wrijving is ook glans ontstaat.

Voor wie werken wij?

Wij werken graag samen met bedrijven die:

  • het waarderen wanneer hun medewerkers een afspiegeling zijn van de samenleving.
  • met ons willen werken aan inclusiviteit op de werkvloer.
  • behoefte hebben te reflecteren op de kernwaarden van hun organisatie en deze praktisch te implementeren.
  • wel actief diversiteitsbeleid voeren, maar het lastig vinden mensen voor langere tijd aan zich te binden.
  • willen werken aan sterke, enthousiaste en creatieve teams, waarbinnen collega’s zich in al hun diversiteit gehoord, gezien en gewaardeerd voelen.

Wij werken dus voor alle bedrijven en instellingen, die het in huis hebben van diversiteit als een meerwaarde zien en daar ook praktisch meer gevolg aan willen geven.

Trainers en sprekersnetwerk

Nieuw Wij heeft een omvangrijk team van trainers en sprekers geselecteerd en opgeleid. Het team bestaat uit betrokken professionals met een trackrecord op het gebied van diversiteit. Het netwerk wordt gevormd door enthousiaste mensen van diverse achtergronden, junior en senior trainers en sprekers die allemaal graag bouwen aan een nieuw wij op de werkvloer.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten of leren over onze werkvormen? Mail dan naar Marissa van Beurden. E-mail: academy@nieuwwij.nl

NW_Academy_logo_RGB