1. Video: De Vluchtflat

“Een aangrijpend verhaal. Het is een belangrijke kwestie die breed aandacht verdient. Bovendien wordt de zaak door meerdere betrokkenen belicht. En zelf ben ik erg tevreden over de montage.”

2. Video: Typhoon

“Als muziekliefhebber heb ik dit item met bijzonder veel plezier gemaakt. Het was boeiend om deze rapper met diepgang te interviewen over zijn roots. Ik vind het een erg mooi portret geworden en de video is bovendien goed bekeken.”

3. Video: Preek van de Loser

“Een origineel en eigentijds initiatief van de christelijke kerk die toch steeds leger en leger wordt. Ik ben er erg trots op dat we ex-hoogleraar Stapel voor de camera hebben gekregen. Daarnaast denk ik dat het een reportage is geworden die goed in elkaar zit.”

4. Video: De ‘roze imam’

“Toen ik voor het eerst hoorde van deze ‘roze imam’ dacht ik: hoe bestaat het?! Ik was erg onder de indruk van de bijeenkomst waar hij sprak. De gemoederen liepen er af en toe hoog op en dat maakte de video extra spannend.”

5. Video: De zingende broeder

Deze man vond ik hartverwarmend. Muziek is tijdloos en dat bewijst deze zingende broeder. Daarnaast vond ik het mooi dat deze man ook echt begaan was met het lot van ouderen hulpbehoevende mensen voor wie hij speelt.

Morgen vindt u op Nieuwwij.nl de top 5 van hoofdredacteur Ida Overdijk.

Bron: Nieuwwij.nl

Rogier Pelgrim

Muzikant / Cameraman

Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.