Nieuw Wij deelt verhalen om culturele en levensbeschouwelijke verschillen op een vruchtbare manier te verbinden. Dat doen we positief-kritisch, geïnspireerd door wat ons wordt aangereikt vanuit diverse bronnen en met oog voor thema’s als klimaat, vluchtelingen, gelijke kansen en zingeving.

Misschien bent u al Vriend (v/x/m) van Nieuw Wij. Daar zijn we heel blij mee, en graag bedanken wij u voor uw steun! Bent u nog geen Vriend? Kijk dan hier en bekijk de mogelijkheden. Nieuw Wij hoopt op duurzame steun, maar u kunt ook een eenmalige (extra) nieuwjaarsgift overmaken. Wij zijn een ANBI, waardoor uw gift aftrekbaar is. Maar belangrijker nog: door Nieuw Wij te steunen draagt u bij aan een wereld waarin compassie het wint van angst, en we verschillen verbinden en vruchtbaar maken.

Als kleine organisatie met een relatief grote impact blijft het voortbestaan van Nieuw Wij kwetsbaar. Als u wilt dat ons geluid blijft klinken, maak dan een bijdrage over op NL50 TRIO 0338 4388 31 ten name van Stichting Nieuw Wij te Amsterdam onder vermelding van ‘Nieuw Wij 2023’. Of klik hier en kies voor een meer duurzame vorm van steun. Dank u wel!

Namens alle medewerkers van Nieuw Wij wens ik u een gezond en compassievol 2023!

Manuela Kalsky,
Voorzitter Stichting Nieuw Wij

mk_foto

Manuela Kalsky

Oprichter en Bijzonder Hoogleraar

Manuela Kalsky richtte Nieuw Wij op als directeur van het onderzoekscentrum van de Nederlandse Dominicanen (DSTS). Zij was directeur, …
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.