Bianca-GroenGallant-1170×680
Bianca Groen Gallant

Bianca Groen Gallant werkt als reïntegratieconsulent, is zelfstandig ondernemer en eigenaar van kindercoachings / Onderwijs -en adviesbureau CERAH. Zij heeft zitting in het moderamen (dagelijks bestuur) van de Protestantse Kerk in Nederland. Ook maakt zij deel uit van ‘Stichting Heilzame Verwerking van het slavernijverleden voor wit en zwart’.

“Make a career of humanity. Commit yourself to the noble struggle for equal rights. You will make a better person of yourself, a greater nation of your country, and a finer world to live in.”  (MLK, April 1959)

Bianca Groen Gallant: “Deze woorden van Martin Luther King die aansporen tot een nieuw wij – in een nieuwe wereld en waar Nieuw Wij zich al meer dan 15 jaar voor inzet – vinden hun weerklank in de reden dat ik mij ‘staand op de schouders van anderen’ wil inzetten voor Nieuw Wij.”

debbie bachrach
Debbie Bachrach

Debbie Bachrach heeft een bedrijfskundige achtergrond en specialiseerde zich in maatschappelijk verantwoord ondernemen, stakeholdermanagement, corporate branding en communicatie. Hierdoor is ze altijd op zoek naar versterkende samenwerkingsverbanden en denkt ze in creatieve oplossingen. Naast haar commerciële werk, verdiept ze zich in discriminatie, diversiteit, inclusie, emancipatie van minderheden en de psychologische impact die het heeft. In dit kader geeft Debbie zo af en toe lezingen en workshops. Ze is een betrokken burger en zet zich in als bruggenbouwer.

Debbie ziet Nieuw Wij als een mooi platform om een bijdrage aan te leveren, dat de verbinding opzoekt door verdieping en context. Het is een sterk middel om een tegengeluid te bieden in deze tijden van vluchtige mediaberichten en polarisatie.

“Our ability to reach unity in diversity will be the beauty and the test of our civilisation” – Mahatma Ghandi – 

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.