Van oudsher is de Zwanenhof een huis waar iedereen met vragen naartoe kon komen om zich in alle rust te bezinnen. En die lijn zet de Zwanenhof ook voort middels haar eigen opzet van de programmering. Levensvragen van nu, benaderd op de manier van nu: meditatie, spiritualiteit, religieuze beleving, oosterse en westerse wijsheid.

En net als vroeger doet zij dat vanuit de overtuiging dat de Zwanenhof een vrijplaats is waar je even stil kunt staan om met nieuwe energie en inzichten weer verder te gaan.

Onze accommodatie, de ruimte, de sfeer van ons huis en onze kennis stellen we graag ter beschikking aan bedrijven of organisaties. Vergaderen, de lijn uitzetten voor een nieuwe richting, een pas op de plaats maken, kennis overdragen en geïnspireerd raken: het kan op de Zwanenhof.

Om dit alles te kunnen uitvoeren hebben wij een goed geoutilleerd team dat voor u klaarstaat met vaste medewerkers en een aantal zeer gemotiveerde vrijwilligers. Zij allen doen er alles aan om uw verblijf bij ons zo optimaal mogelijk te maken.

Contactinformatie:
Bezoek- en postadres: Retraitehuisweg 6, 7625 SL Zenderen
Website: www.zwanenhof.nl
Contactpersoon:
Tel.: 074 2659525
E-mail: [email protected]

Nog geen reactie — begin het gesprek.