A. Word Vriend/in van Nieuw Wij voor € 5 per maand

Door Vriend/in te worden van Nieuw Wij ondersteunt u de redactie van Nieuw Wij bij het schrijven van hoogwaardige artikelen op de website. We zullen met uw bijdrage investeren in bijzondere thema’s en nieuwe mediavormen op het gebied van levensbeschouwing, cultuur en diversiteit.

5-euro

Ook helpt u ons om maatschappelijke impact te organiseren omdat u ons met uw bijdrage in staat stelt om nieuwe projecten te ontwikkelen. Die projecten zijn gericht op mensen die in al hun gevarieerde culturele en levensbeschouwelijke identiteiten een rol van betekenis kunnen spelen in o.a. het onderwijs, bij de overheid en in het bedrijfsleven.

B. Word VIP van Nieuw Wij voor € 10 per maand

U kunt ook VIP worden van onze organisatie. Als VIP stelt u Nieuw Wij met een bijdrage van € 10 per maand nog beter in staat om de verschillen te verbinden via onze website en via onze projecten. Maar we geven u als blijk van waardering ook iets terug.

boekenbon-20-euro

U krijgt van ons een boekenbon ter waarde van € 20. Hiermee kunt u bij vele uitgevers of online boekenwinkels een boek naar keuze aanschaffen. Nieuw Wij licht regelmatig boeken op het gebied van zingeving, spiritualiteit en geloofsbeleving uit en we zullen u binnenkort speciale aanbiedingen kunnen doen waar alleen VIP’s van Nieuw Wij gebruik van kunnen maken.

In 2019 begint Nieuw Wij met een nieuwe traditie: de jaarlijkse Nieuw Wij Lezing. Als VIP van Nieuw Wij heeft u gratis toegang tot deze bijeenkomst voor geïnteresseerden, vrienden en partners van Nieuw Wij. Onze nieuwe lezing zal bestaan uit een gevarieerd programma met interessante en inspirerende sprekers die de ontwikkelingen in de samenleving op een unieke manier zullen kunnen duiden. En u kunt er van uitgaan dat de locatie bijzonder zal zijn.

C. Steun Nieuw Wij met een eenmalige donatie

U kunt Nieuw Wij altijd steunen met een eenmalige donatie. Stichting Nieuw Wij is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw gift is daarmee aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Alle bijdragen zijn welkom, waarvoor wij u dankbaar zijn.

 

Wanneer iemand alleen droomt is het louter een droom.
Wanneer velen samen dromen is dit het begin van een nieuwe werkelijkheid.

Friedensreich Hundertwasser
Nieuw-Wij-20191
(Deel van) het team van Nieuw Wij. Beeld door: Enis Odaci