Hoe doen we dat?

  • Door hoogwaardige artikelen, columns, interviews op Nieuwwij.nl te publiceren en zo betrouwbare informatie en kennis over ‘de ander’ te bieden.
  • Door best practices te laten zien en zo aan een genuanceerdere berichtgeving over religie(s) en levensbeschouwingen in Nederland bij te dragen.
  • Door leerlingen in het onderwijs positief te leren omgaan met verschillen, en ze, als het niet anders kan, verantwoord te laten clashen.
  • Door jonge professionals in het bedrijfsleven en bij de overheid te trainen hoe zij ‘waarde’-vol met elkaar en hun verschillen kunnen omgaan en zo hun
    verscheidenheid als meerwaarde ontdekken.

Doe mee en bouw aan een Nieuw Wij-community, want zoals kunstenaar en architect Friedensreich Hundertwasser al zei:

Wanneer iemand alleen droomt is het louter een droom.
Wanneer velen samen dromen is dit het begin van een
nieuwe werkelijkheid.

Open toegang

U hoeft geen abonnement af te sluiten om onze artikelen te lezen. Een betaalmuur hebben we ook niet. We houden onze informatie graag open voor iedereen. Goede verhalen schrijven kost echter geld. Wij willen blijven investeren in onze schrijvers, onze diensten en ons digitaal platform. Daarom hopen wij op uw steun!

ANBI Status

Voor slechts 4 euro per maand kunt u al Vriend/in worden van Nieuw Wij. Uiteraard zijn we ook dankbaar voor een eenmalige donatie.

Stichting Nieuw Wij is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw gift is daarom van uw inkomstenbelasting aftrekbaar.