Op de Mandela dag wordt het boek ‘Ubuntu, wij zijn de Aarde’ gepresenteerd. In dit boek beschrijven 67 auteurs een parel in hun (werk)leven, iemand in wie zij ‘een kleine Mandela’ zien. Dit is iemand die, die door de bril van de essayist, een duurzame bijdrage levert aan de aarde. Het boek is geschreven door 67 mensen omdat Nelson Mandela 67 jaar van zijn leven wijdde aan de mensenrechten in de wereld.

De opbrengst van het boek komt geheel ten goede aan Stichting Ubuntu Nederland en daarmee aan duurzame schoolprojecten van de Amy (Biehl) Foundation in Zuid-Afrika. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan prinses Irene der Nederlanden. Het boek wordt uitgegeven door uitgeverij harlekijn Holland in Soest.

Webinar

Naast de presentatie van het boek wordt er ook een webinar georganiseerd over hoe Mandela omging in crisistijden. Het webinar wordt gegeven door Frank Rekers. Hij verdiepte zich in de mens en leider Nelson Mandela.

U kunt gratis verder lezen

Klik deze melding weg via het kruisje. Maar goede artikelen schrijven kost geld. Steun daarom onze schrijvers en word al vanaf € 5 per maand Vriend/in van Nieuw Wij.

Ik lees eerst het artikel verder.
Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Al één reactie — praat mee.