Bron: www.youtube.com

De auteur is wars van vlaggen en vaandels en werpt een eigen licht op oude woorden en verhalen. Het boek, dat geen wetenschappelijke pretenties heeft, leest volgens hem als een persoonlijk verslag van een zoektocht naar ruimte en licht. Zoekers naar zin en betekenis – gelovend, niet gelovend of niet meer gelovend – kunnen kennismaken met zijn oproep om in liefde te leven.

“Ik vind het doodzonde dat de naam van Jezus door de vrome praatjes van zalvende predikers met het opgeheven vingertje voor velen onverstaanbaar is geworden,” zo schrijft de auteur in zijn voorwoord. Van de Glind hoopt dat hij zoekers naar zin en betekenis met zijn nieuwste boek, een uitgave van Morgenland Uitgeverij, kan verrassen en inspireren.

Verloting 3 exemplaren

het-lef-om-in-liefde-te-leven-dirk-van-de-glind-9789083133409

Dirk van de Glind is bereid om drie exemplaren van zijn boek gratis ter beschikking te stellen aan geïnteresseerde lezers van Nieuw Wij. Daartoe vindt een verloting plaats onder de mensen die een e-mail sturen aan de auteur met hun eigen adresgegevens (naam, straat, postcode en woonplaats) via: [email protected]. Op 12 maart vindt de trekking plaats en krijgen de drie winnaars bericht waarna zij een door de auteur gesigneerd exemplaar van het boek krijgen opgestuurd.

Dirk van de Glind (1959) publiceerde eerder Leef wat je bent, Volwassen geloven en denken, Het lef om op te staan en Het eerste Boek van Sjaak.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Al één reactie — praat mee.