wijlaura6Op 11 februari komt WIJ uit, het tweede boek van Laura van Dolron. In WIJ vraagt Laura zich af wat we bedoelen als we ‘wij’ zeggen. Wie zijn ‘wij’ en hoe bepalen we wie daarbij hoort en wie niet? Een alternatief Valentijnscadeau – in de tijd dat de rode harten je om de oren vliegen – over wat samen zijn is, als je je afvraagt wie ‘wij’ eigenlijk zijn.

WIJ gaat over nee-stemmers en ja-knikkers, over Kant en je kleiner maken dan je bent, over Beethoven en emoticons, over vluchtelingen en vluchters, over in het donker met je kind in een bootje stappen op de Middellandse Zee, of je neus begraven in de krullen van je dochter…

WIJ is een politieke speech die je door elkaar schudt. Een persoonlijke bekentenis die je hart breekt. Een ontregelend portret van wie wij zijn. Laura toerde afgelopen maanden met de gelijknamige voorstelling door Nederland en België. Aan de vooravond van de verkiezingen, in een tijd waarin we moeten bepalen wie wij zijn, stuurt Laura deze boodschap in boekvorm de wereld in.

Op 11 februari vindt in boekhandel Scheltema in Amsterdam de feestelijke presentatie van WIJ plaats. Uiteraard zal Laura haar boek op haar eigen theatrale manier presenteren en na afloop signeren. De veelgeprezen voorstelling Liefhebben verscheen eerder met succes in boekvorm: het boek is inmiddels in zijn derde druk.

De boekpresentatie van WIJ is gratis toegankelijk en vindt plaats in Boekhandel Scheltema, Rokin 9, 1012 KK Amsterdam. De presentatie begint om 14.00 uur. U kunt zich van tevoren aanmelden via [email protected].

Bron: ISVW

Nog geen reactie — begin het gesprek.