Stichting Verscheurd komt met dit initiatief. Zij wil daarmee het onderwerp ‘homoseksualiteit en christelijk geloof’ een gezicht geven en verbinding brengen tussen hetero’s en homo’s.

11 oktober zal de presentatie plaatsvinden van de portretten. De avond zal ook gevuld zijn met zang van Ebele Wijbenga en Lennart Pluim, dans van Ennio Drost, een overdenking door Jeroen Koornstra en een opening en afsluiting door Eus Eukelmans. Er zal worden stilgestaan bij thema’s als eenheid, acceptatie en liefde. Ieder is van harte uitgenodigd deze avond samen te vieren dat we allen uniek zijn, maar ook samen kerk zijn.

Only love wordt gepresenteerd op 11 oktober in de Keizersgrachtkerk te Amsterdam. U bent welkom van 19:30 tot 21:00 aan Keizersgracht 566. De toegang is gratis. Er zal wel een collecte zijn. De portretten zijn te zien op onlylove.nl en via facebook.nl/verscheurdnl zal er wekelijks na de presentatie één portret de aandacht krijgen, naast de andere artikelen die wij wekelijks delen. Wij hopen u te zien live of online!

Bron: Verscheurd

Greco Idema

Greco Idema

Eigenaar Bureau Intermonde

Greco Idema is eigenaar van Bureau Intermonde, een interreligieus advies- en organisatiebureau. De afgelopen jaren ontwikkelde hij (soms …
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.