Wat is het Jodendom? Zijn er tegenstellingen? En zijn er ook overeenkomsten? Rabbijn Lody van de Kamp staat stil bij deze en andere vragen. Belangstellenden zijn van harte welkom op donderdag 20 april om 19.30 uur in De Wheme, Kerkplein 2 te Harderwijk. Toegang € 5,-. Dit bedrag kan worden overgemaakt op NL12RABO0333508246.  Vooraf aanmelden is niet verplicht. Jongeren onder de 18 jaar hebben gratis toegang.

Lody 20 april

Said & Lody brengt mensen uit verschillende werelden samen: jong en oud, man en vrouw, jood en moslim, allochtoon en autochtoon. Said&Lody gelooft in de meerwaarde van diversiteit en verscheidenheid.

Said & Lody stimuleert diverse doelgroep door met elkaar in dialoog te gaan. Door het delen van persoonlijke ervaringen, ideeën en door te zoeken naar overeenkomsten in plaats van verschillen leren gesprekspartners elkaar (beter en anders) kennen. Waardoor er aan tafel ruimte ontstaat. Ruimte voor een nieuwe blik, voor reflectie, en voor samenwerking. Ook aan een tafel met mensen die elkaar nooit eerder zagen.

Meer informatie is te vinden op de website van Said & Lody.

Bekijk de video

Bron: youtu.be
Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.