wolkentheaterVan 28 november t/m 5 december 2014 houdt het WOLKENTHEATER Sinterklaasvoorstellingen in een groot aantal asielzoekerscentra (azc’s) en locaties van Vluchtelingenwerk in Nederland.

Sinds 2005 is het aantal asielaanvragen niet meer zo hoog geweest als op dit moment. Ruim 4.500 kinderen in de leeftijd van 0–12 verblijven in opvangcentra door het hele land. Meer kinderen, minder ruimte, minder afleiding. De warmte en gezelligheid die Sinterklaas met zich mee brengt is dan ook meer dan welkom. Voorafgaand aan de komst van de Sint presenteren we ons knutselatelier en spelen we onze nieuwe voorstelling PIET, ZOALS JE WILT.

Pietendiscussie
Hoe moet Piet er uit zien? Die discussie loopt al lang en vaak ook hoog op. Ook wij willen er iets mee doen en hoe beter dan het aan de kinderen zelf te vragen?
In de voorstelling, PIET, ZOALS JE WILT, bepalen de kinderen hoe hij of zij eruit komt te zien. Iedere voorstelling weer dus dat worden heel wat verschillende Pieten. Op Facebook houden we de metamorfoses bij.

PIET, ZOALS JE WILT
Spel: Arthur Geesing en Michel Hormes
Productie: Tobias Verhagen
Tourmanager: Luc Theeboom
Regie: Het WOLKENTHEATER
Speellijst: binnenkort te vinden op www.wolkentheater.nl

Bron: Wolkentheater.nl

Nog geen reactie — begin het gesprek.