Op 10, 17 en 24 september is de tentoonstelling ook ’s avonds toegankelijk. “Tussen negen uur en half twaalf  ’s avonds is de Grote Kerk open om de spectaculaire projecties op het plafond te ervaren zonder de invloed van zonlicht,” zo schrijft de organisatie. “Een heel andere atmosfeer die het totaal in compleet ander ‘daglicht’ plaatst. Daarnaast is er op 19 september een eenmalige lezing in de foyer van de Lochemse Schouwburg waar Jaap Nijstad zal verhalen over Kunstenaars, boeken en kunstenaarsboeken.”

De doeken en ‘livres d’artiste’ van de kunstenaar Jan M. Verburg hebben zo’n sterke beelddichtheid dat voor de meeste mensen een enkel bezoek aan de expositie vaak niet voldoende is om alles te bevatten.

De organisatie schrijft: “Men komt terug, ontdekt nieuwe verhalen, luistert opnieuw naar het indrukwekkende soundscape en herbeziet het subtiele lichtspel op de kruisgewelven; een meesterwerk van lichtkunstenaar Joeri Vermeulen. Er blijkt nog steeds heel veel te zien, te beluisteren en wellicht ook nog te schrijven over tot nu toe onbelichte aspecten.”

Alle informatie is te lezen op de website: www.lost-paradise.nl.

Lees ook

JanMVerburg-tentoonstelling

Tekenen als vormgeving van een ultieme verbintenis

Voor kunstenaar Jan M. Verburg is tekenen een manier van leven

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.