Bron: youtu.be

George Gelauff van het Apostolisch Genootschap trapte de middag af, hij vertelde kort over de bijdrage van het genootschap bij het thema inclusieve duurzaamheid. Zijn introductie werd gevolgd door drie pitches van Dirk Krijgsman, beleidsmedewerker bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Batoul Mesdaghi, consultant bij het klimaatadviesbureau TAUW en Suraya Dewi Honorine Tamis, beleidsmedewerker bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

De tweede ronde pitches startte met Iris Veerbeek van Faculteit Religie & Theologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, gevolgd door Fatima Spalburg die de La Galigo Foundation oprichtte, een stichting die cacaoboeren ondersteunt in de overgang naar regeneratieve landbouw. Tot slot vertelde monnik Gendun Losang over het belang van samenwerking in de klimaatstrijd.

De vegetarische lunch werd volledig verzorgd door Jeffrey Spangenberg, co founder van Food Council MRA, een non-profit organisatie die werkt aan een duurzame, gezonde én betaalbare voedselomgeving. We bedanken alle aanwezigen voor hun inbreng voor het thema Inclusieve Duurzaamheid, en kijken uit naar de verdere samenwerking!

Half oktober begint een nieuwe reeks Masterclasses Inclusieve Duurzaamheid. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Ben je zelf betrokken bij het thema Inclusieve Duurzaamheid, en wil je een idee aanleveren, of gewoon contact opnemen? Je kunt ons bereiken via [email protected].

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.