Nieuw Wij Leert

Nieuw Wij Leert is de educatieve tak van de Nieuw Wij organisatie. Ons motto: organiseer op het terrein van burgerschap en levensbeschouwing een verantwoord clashen van beelden en ideeën in diverse lagen van het onderwijs. Onze expertise op dit punt delen we graag. Lees meer.

Nieuw Wij Werkt

Welkom op de dienstenpagina van Nieuw Wij Werkt, de zakelijke tak van de Nieuw Wij organisatie. Ons motto: wij geloven dat een divers bedrijf een sterk en future proof bedrijf is, omdat verschillende mensen nieuwe invalshoeken, inzichten en creativiteit brengen. Wij staan niet alleen voor diversiteit, maar vooral voor inclusiviteit. Lees meer.

Nieuw Wij Adviseert

Nieuw Wij Adviseert is de beleidstak van de Nieuw Wij organisatie. Ons motto: organiseer een proces van diversiteit naar inclusiviteit in diverse lagen van overheid en maatschappij. Onze expertise op dit punt delen we graag. Nieuw Wij helpt met advies, training, coaching en projectbegeleiding. Lees meer.

Nieuw Wij Spreekt

Binnenkort meer informatie op Nieuw Wij.

Vacatures

Wilt u uw vacature vermeld hebben op Nieuw Wij? Dat kan! U kunt een enkele vacature plaatsen, maar u kunt ook een pakket van vacatures kopen. Hoe aan te leveren? Informeer naar de voorwaarden bij de redactie van Nieuw Wij. De vacature(s) verspreiden wij dan via onze mediakanalen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de vacatures.