Enis-DNW (2)

Enis Odaci

Programmaleider Communicatie

Nieuw Wij heeft twee hoofdactiviteiten:

  1. Het onderhouden van het multimediale online platform www.nieuwwij.nl waarin een schat aan artikelen, interviews, video’s en informatie te vinden is over het leggen van verbindingen tussen verschillende groepen in de maatschappij.
  2. Het uitvoeren van educatieve projecten en adviesdiensten over diversiteit en de dilemma’s in een cultureel en levensbeschouwelijk diverse samenleving.

Als Programmaleider Communicatie liggen zijn hoofdtaken op het gebied van het online platform:

  1. Online platform www.nieuwwij.nl doorontwikkelen
  2. Nieuwe verdienmodellen ontwikkelen
  3. Samenwerken met strategische partners
  4. Thematische focus en ondersteuning van redactie en organisatie
  5. Unieke (online) projecten en content ontwikkelen

Naast zijn werk bij Nieuw Wij is Enis voorzitter van Stichting Humanislam, een denktank voor islamitisch humanisme dat hij mede naar aanleiding van het verscherpte islamdebat post-9/11 oprichtte. Hij is partner bij Stichting Koetsveld & Odaci, waar hij samen met predikant Herman Koetsveld de interreligieuze dialoog vormgeeft.

Enis is auteur van het interviewboek De Zeven Zuilen (Berne Media). Als spreker en publicist schrijft en spreekt hij voor diverse media en behandelt hij onderwerpen op het gebied van media, politiek en religie, in nauwe samenwerking met maatschappelijke, culturele en religieuze organisaties.

In 2018 heeft hij samen met Greco Idema Bureau Heilige Zaken opgericht, een netwerkorganisatie voor zingeving en ondernemen.

 

Recente artikelen van Enis Odaci